Daar ben je dan, misschien wel een potentiële klant? Voor jouw klas of instelling doe ik namelijk altijd mijn best! Wij hebben een aantal zaken gemeen, één zeer belangrijke is: investeren in de toekomst. Puur omdat we dat essentieel vinden en het ons energie geeft. Mijn ervaring is dat het zo fijn is om een stukje geworven wijsheid door te geven aan de volgende generatie.

Wie ik ben?

In ben Joshua Kotadiny en ben zelf een vroegtijdige schoolverlater uit Amsterdam zuid- oost. Door verschillende levenservaringen heb ik mijn leven op het juiste pad gekregen. Door de dingen die ik zelf heb meegemaakt heb ik nu als missie om zoveel mogelijk jonge mensen creatieve en preventieve levenslessen te geven. Als ervaringsdeskundige stimuleer, motiveer en coach ik de jeugd om hun talenten te ontdekken.

 

 “Wat een vette workshop was dat zeg, onze kinderen zijn er nog steeds vol van!”
Bob Houweling
Bredero Mavo (Amsterdam)

 

Hierbij ontvang je een overzicht van de workshops die ik graag zou geven aan jullie kids.

1. Rap Onder begeleiding een levensrap schrijven en eventueel uitvoeren
2. Live & Looping Gezamenlijk 1 lied schrijven ondersteund door een *Loopstation
3. DJ Een demonstratie van dj-draaitechnieken
4. Beats & Balls Gezamenlijk een ritmisch geluid (beat) maken met basketballen


Loopstation: Een looper is één van de meest veelzijdige effectpedalen. Het stelt je in staat om de geluiden van je microfoon of gitaar op te nemen en direct te herhalen. Een looperpedaal voegt extra lagen aan je muziek toe zodat je moeiteloos unieke sounds kunt creëren. Je kunt dus je eigen backing track creëren en over je eigen akkoordenschema jammen!

Een workshop duurt ongeveer 90 minuten en het leukste onderdeel vindt de laatste 25 minuten plaats. Dit is het interactieve gedeelte, een moment waar de kids zichtbaar het meest van genieten.

Een keuze uit 1 van deze workshops wordt in overleg met de betreffende docent gemaakt, deze weet vaak waar de meeste behoefte aan is, vaak in overleg met de klas.

“De volgende scholen in Amsterdam zijn al bekend met de PreLev workshops:
Montessori College Oost – Het Sweelinck College – Bredero Mavo – Bredero College Waterlant College – Hogeland College” 

Ik kom graag een keer langs om geheel vrijblijvend het een en ander over de PreLev workshops toe te lichten.

Volg mij, Joahua Kotadiny op social media zoals ik Christus volg en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op dit gebied. Like, volg, deel & bid!