5 jaar later

Sommige mensen krijgen het geloof als het ware met de paplepel ingegoten. Bij anderen is er sprake van een radicale ommekeer. Bij mij zie je een combinatie van beide. Ik heb dit boek geschreven om mensen te inspireren en duidelijk te maken dat wat je ook hebt meegemaakt in het leven, of het nou heftig is of niet, je het op papier kan zetten om anderen te helpen.

De reacties op dit boek zijn de afgelopen jaren erg bemoedigend geweest. Ouders die druk zijn met hun kerk, werk of sportcarrière geven aan, dat ze door dit boek te lezen zich realiseren dat hun kinderen echt niet genoeg hebben aan geestelijke aandacht en materiële voorzieningen, maar ook echt behoefte hebben aan emotionele aandacht.

Ook de jongeren die zich verworpen voelen door hun gezin, familie of de maatschappij of die zich niet begrepen voelen binnen de kerken zijn bemoedigd door dit boek. Ik krijg dit vaak te horen via social media. Helaas zoeken ze bevestiging en acceptatie in criminaliteit of drugs, en door mijn zelfde ervaring kunnen ze zien hoe ik gevangen werd door de liefde van Jezus

Christus en een andere uitweg heb laten zien.

Er is altijd de mogelijkheid tot herstel en werken aan te toekomst!

 

6000 exemplaren

Er zijn inmiddels 6000 exemplaren verkocht.

Dit boek is op 30 politiebureaus in Noord-Holland te lezen en in alle gevangenissen in Nederland en België.

Bestel hier jouw exemplaar.

Volg mij, Joahua Kotadiny op social media zoals ik Christus volg en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op dit gebied. Like, volg, deel & bid!